KivaQ-fasilitaattorit

KivaQ-fasilitaattori (ent. Metal Age -fasilitaattori) on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka toimii kehittämisworkshopin vetäjänä ja auttaa työtiimiä keskittämään voimavaransa workshopin aikana tavoitteiden saavuttamiseen. Fasilitaattori toimii myös työtiimin ulkopuolisena jäsenenä puolueettomana neuvonantajana. Fasilitaattorin tehtävänä ei ole antaa valmiita ratkaisuja, koska jokainen työtiimi on yksilöllinen ja tietää parhaiten itse, mitkä ratkaisut heillä toimivat ja mitkä eivät.

Kaikki KivaQ-fasilitaattorit ovat käyneet yrityksemme järjestämän fasilitaattorikoulutuksen. Yrityksemme omiin fasilitaattoreihin voit tutustua alla.

img_1

Ove Näsman

Työterveyshuollon erikoislääkäri Ove Näsman on KivaQ-menetelmän (ent. Metal Age) kehittäjä. Hän toimii uusien fasilitaattorien kouluttajana ja fasilitoi mahdollisuuksien mukaan myös itse kehittämisworkshopeja. Ove on tehnyt pitkän uran työhyvinvoinnin kehittämisen parissa ja kuuluu alansa arvostetuimpiin henkilöihin.

¨

img_1

Josefin Jensén

Josefin Jensén on lisensoitu fysioterapeutti ja personal trainer . Hän fasilitoi KivaQ-workshopeja ja työskentelee asiakkaiden kanssa fysioterapeuttina sekä henkilökohtaisesti että ryhmissä.

img_1

Peter Jensén

Peter Jensén on koulutettu perhepsykoterapeutti ja työnohjaaja. Hän fasilitoi KivaQ-workshopeja ja pitää yksilöille työnohjausta. Hänellä on lisäksi monen vuoden kokemus parisuhdekurssien vetämisestä.

KivaQ-fasilitaattorit muualla

Tällä hetkellä KivaQ-fasilitaattorikoulutuksen käyneitä henkilöitä on jo lähes 300. Näistä osa toimii Ruotsissa, Virossa ja Latviassa. Fasilitaattorikoulutuksen käynyt henkilö saa vapaasti, ilman lisenssimaksua, käyttää KivaQ-menetelmää työyhteisöjen hyvinvoinnin kehittämiseksi.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _